Program

Wednesday, December 2, 2020
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
›13:00 (45min)
›13:45 (15min)
› Amphitheatre
›14:00 (2h)
› Amphitheatre
›16:00 (30min)
› Lunch and Coffee Hall
›16:30 (45min)
› Amphitheatre
›17:15 (45min)
› Amphitheatre
›18:00 (30min)
› Lunch and Coffee Hall
›18:30 (2h)
› Amphitheatre
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1